Ontwerp is overal. Hoe we naar zaken kijken, ons voelen of ons gedragen. Het is een mix van logica, verbeelding, onderbuikgevoel en redenering.

 

Hoi, ik ben Jesse. Ik ontwerp voor merken die willen bewegen. Voor de multinational op de hoek of de eenling wiens werk de hele wereld raakt. Van een complete rebranding tot aan een krachtig campagnebeeld. Van evolutie tot revolutie. Klein of groot. Creatief werk met onderscheidend vermogen.

 

Goed ontwerp leidt tot betere communicatie en daarmee tot je beste business. En omdat je soms samen nog beter werk maakt ben ik vaak op pad met Ewoud Rooks, Lolle Wijnja en Geert Jan Schipper.

 

*Over die wijze woorden bovenaan; ze zijn van Saul Bass, een grafisch vormgever en filmmaker uit New York. In het jaar dat ik geboren werd ontwierp hij de identiteit van de Olympische Spelen in Los Angeles. Vier jaar eerder deed hij dit voor o.a. de merken Minolta en Geffen Records (en laat dit nu net het label zijn waar de beste band ter wereld zijn album op uitbracht).


Kennismaken?
Bel, app of mail gerust.
06 42 12 85 93 of ontwerp@jesseschaap.nl